RETÜL: 3D VANTAGE + MÜVE + FRAME FINDER

VANTAGE 3D MOTION CAPTURE

​

El sistema de Bikefitting RETÜL, és un protocol de treball i observació dinàmic.

 

Què significa dinàmic?

 

La major part de fittings del mercat es fonamenten en un treball estàtic i observacional és a dir, prenent les mesures morfològiques del ciclista i gràcies a l'experiència del Fitter, s'actúa o es suggereixen una sèrie de modificacions.

 

L'anàlisi dinàmic RETÜL, consisteix en la captació del moviment, monitorització i posterior anàlisi del pedaleig, tot això és possible gràcies a l'exclusiu sistema VANTAGE 3D-MOTION CAPTURE SYSTEM.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Col · loquem 8 emissors en les diferents articulacions i eixos protagonistes del pedaleig, tot això és captat per el receptor VANTAGE que envia les dades a l'ordinador i mitjançant un complex software RETÜL, les dades són captades, emmagatzemades i processades.

 

Aquest protocol no ens dóna pistes, ens facilita dades reals de moviment i una llarga bateria de dades que ens garantiràn una anàlisi amb èxit, basat en l'ergonomia, comoditat i rendiment adaptat a les teves necessitats.


 

 

 

 

 

 

 

És un veritable somni, un luxe i una realitat disposar en VÉLOLOVEFIT del complement perfecte per a un eficaç Bikefitting. Actualment a la península només 2 fitters que ofereixen aquesta combinació tan exclusiva (VANTAGE + MÜVE). A Catalunya i Girona som els únics.

 

El MÜVE de RETUL ha estat ideat com una arma comercial, l'eina més eficaç en el procés de vendes de qualsevol botiga de bicicletes.

 

Dirigeix-te a qualsevol dels nostres PUNTS OFICIALS, ells ofereixen el servei MÜVE a tots aquests clients indecisos que no tenen clar quina talla de quadre, quines mesures de: potència, manillar, longitud de tija o bieles ha de comprar. Les marques ofereixen estàndards comercials. Anticipa't a un error que et pot resultar car, confia en nosaltres i nosaltres informarem a la teva botiga quines són les mesures que has de fer servir en la teva nova bici.

 

MÜVE ens permet ser eficaços i àgils, ja que qualsevol modificació es fa en marxa, sense parades, captant les teves sensacions quan pedaleges, sense baixar-te de la bici, sense ajustos mecànics, sense pèrdues de temps i per a tot tipus de bicicletes.

 

El MÜVE de VÉLOLOVEFIT va equipat amb l'ergonòmetre TACX Bushido totalment inalàmbric i comandat des del PC, concentra't en el teu pedaleig, nosaltres afegirem potència al teu rodatge .... gaudeix de l'experiència.

 

Els principals Equips Pro Tour, grans triatletes i bikers (SKY - Garmin - Trek Leopard - Europcar, Graig Aexander .... entre tants) confien any rere any els seus captacions i evolucions sobre la bicicleta en aquest sistema i tu? ..... T'ho perdràs?

 

Ara està a l'abast de la mà, míma't i gaudeix.
 

Original, eficaç i novament exclusiu sistema que ens facilita RETÜL per fer que l'elecció de la teva nova bicicleta sigui el més efectiva possible.

 

Centrant-nos en els paràmetres que ens ha facilitat el bikefitting, més la teva experiència, les teves aspiracions esportives, el teu estil de conducció i per descomptat el pressupost i marques preferides. El programa RETÜL FRAME FINDER ens ofereix diverses opcions que s'ajustaràn a les teves necessitats i t'ajudaràn a tenir una mica més clara la teva decisió final.

 

FRAME FINDER  ens permet comparar els diversos components de les principals marques i veure com s'ajustarien a la teva bicicleta amb les mides prèviament digitalitzades, d'aquesta manera assegurem que la teva elecció serà encara més efectiva.

 

Nosaltres et posarem en contacte amb els nostres PUNTS OFICIALS i Distribuïdors de la marca que busques, ells et tractaràn amb el mateix afecte, dedicació i confiança que tu has dipositat en nosaltres.

 

La teva compra serà molt més fàcil i efectiva.

 

MÜVE: EFICAZ Y EXCLUSIVO

FRAME FINDER: